Känns inte bra

Det som började så bra förra veckan känns inte alls lika uppåt i dag. Emil tycker att dagarna i skolan är långa, och där kan jag bara hålla med - 8,40-15,10 är tufft för en kille som knappt är fem år. Han kan inte namnen på några kompisar och säger att han helst leker ensam. Han förstår inte alls varför han inte får vara med sina kompisar på den gamla skolan och allra mest längtar han till "lilla blå" och Alfred, Elias, Filippa och alla de andra kompisarna på Tjörn och sina favoritdagmammor. I morse grät han hela vägen till skolan, fy fasen vad det gör ont i mig. Jag hoppas verkligen att han ska bli gladare vad tiden lider. Vi får ge det en vecka eller två och sedan fundera över alternativen.
Lukas verkar dock nöjd och glad med skolan hittills och jag håller tummarna för att mobbarna från förra läsåret inte går på Lukas igen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy fasiken vad sånt skär i ens hjärta! Hoppas, hoppas att det blir bättre... Kramar till er alla!!

2009-09-08 @ 15:30:27
Postat av: Ingrid Stenegren Lackfors

Ja vi får verkligen hoppas att det är ngt tillfälligt. Det var för bra för att vara sant när det gick så bra i början för honom...Jag håller verkligen tummarna för att det ska ändra sig. Det låter ju onekligen som lite långa dagar också.

2009-09-08 @ 19:14:03
Postat av: Anonym

Vad skönt att det verkar gå bra för Lukas nu i alla fall. Eller är han bra på att hålla inne och dölja sina verkliga känslor?...

2009-09-08 @ 19:15:52
Postat av: Anonym

Så ledsamt för lille Emil och sådan brist på barnpsykologi man måste ha i GB. Betänk så lång arbetstid,ca 6½,timma, plus restid och att dessutom inte heller ha några kompisar på rasterna, så ny som han är. måste också kännas. Usch, går det inte att göra något åt det? Hälsa honom från mormor.

2009-09-08 @ 19:42:43
Postat av: Anna

Får ont i hjärtat. Stackars Emil. Men det är ju så nytt allting så troligen blir allt lite lättare allt eftersom. Kram på er allihop!

2009-09-09 @ 08:58:25
URL: http://ordagranna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0