Melodikrysset

Som den medelålders kärring jag blivit så sitter jag nu med webbradio och löser melodikrysset. Fast jag brukar aldrig klara det, det faller på stenkakorna. Här är en attans dimmig dag så det blir nog lugna aktiviteter. Peter är i Dubai där guld och sådant som gör kvinnor glada är billigt. Så jag ser med förväntan fram mot hans hemkomst på måndag.

Kommentarer
Postat av: Annso

Du måste lära känna min mamma! Då kan du ingå i hennes Melodikrysset-telefonkedja, där släktingarna hjälper varandra med svåra frågor. Jag brukade få hjälpa till med det moderna – men har blivit för gammal, så det är nog fasterns barnbarn som konsulteras i stället. :-) Fast ibland är det något jag kan!

Annso

2008-09-27 @ 12:46:20
Postat av: Helene

Skulle gärna hjälpa dig med Melodikrysset,eftersom jag och föräldrar samt yngre syster brukar tävla om vem som löst bäst.Dock har jag ju iklätt mig rollen som fotbollstränare på lördag fm nuförtiden och upptäckte då att fasa,jag kan ej va med på det nu!Vi har ju uppehåll över jullovet och jag ämnar då gå in för det med liv och lust igen!!:D /Kram H,den andra medelålders kärringen

2008-09-27 @ 21:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0