Elaka rubriksättare?

England har skakats av en "skandal". Den 20-åriga Daniel Radcliffe som spelar Harry Potter har rökt hasch, kanske, troligtvis, på en privat fest. Vilka 20-åringar gör inte det någon gång? Men nu är han ju inte bara Daniel Radcliffe, en helt vanlig ung vuxen, han ÄR Harry Potter, och då är man from och oskyldig som ett lamm.
Bilderna som läckt ut visar honom med målade mustacher i ansiktet och rubriksättaren har haft kul:
"HARRY POTHEAD"
Inne i tidningen blev rubriksättaren än mer "vild":
"Harry Pothead and the stoned magician".
Jag tycker faktiskt att unge herr Radcliffe får göra vad han vill, att den s.k vännen som sålt historien är en riktig apa men samtidigt tycker jag att rubrikerna är så kul. Hemma är vi inte så elaka.

Igår var vi ute på en lång shoppingrunda, Peter ska på en konferens där kostym, eller helst frack, krävs, så vi inhandlade kostym och fluga. Och lite annat till mig och barnen. På vägen hem stannade vi vid en stor mataffär. Vi tyckte att det just denna söndag var många underliga karaktärer som handlade i denna mataffär. Varför vi bestämde att man måste vara konstig för att få handla varpå hela familjen Grundberg, förutom Emil, gick "funny walk" över parkeringen. Om någon förstod att vi var svenskar måste de tro att Sverige är ett MYCKET underligt ställe. Emil var generad över vårt udda beteende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0