Tack Lotte

I går kom världens bästa Lotte till Trosa. Planen var att dricka vin och tjôta men efter jag webbat färdigt och vi avhandlat livet till ett halvt!! glas vin så somnade vi.
Desto mer taggade var vi i morse. Frukost och webbuppdatering och sedan ner till redaktionen. I ån mittemot redaktionen hyr de ut kanoter som man får paddla ner till hamnen och återlämna där. Vi betalade och hoppade under mycket fniss i en kanot och gav oss iväg. Vi välte INTE, men det var kanske mer tur än skicklighet. Jisses vad det var roligt, vi skrattade som tokar - ni som känner mig och Lotte kan säkert se scenen framför er.
Vi kom, efter en omväg runt hamnen och ut på "öppet" hav fram och fick lämnat tillbaka lilla kanoten.

Sedan blev det lunch och efterrätt på fiket Tre små rum sedan promenad upp till redaktionen. Där fick jag jobba lite, inte så betungande när största nyheten var att Douglas Lindelöw tagit guld i EM för young riders. Svenska guldmedaljer är alltid kul! Massor av grattis till Douglas Lindelöw!
Därefter bar det av till bryggan framför Tullgarns slott och ett dopp. Där mötte vi Mona som bjöd hem oss på fika i hennes mysiga trädgård.

Nu har jag jobbat ett par timmar i Lenas soffa med datorn i knät. Nu är det dags att sova innan det är dags för en dags redaktionsjobb till och sedan flygresa tillbaka till England. Där blir det ett par intensiva dagar med skolavslutning, ridning, packande, veterinärbesök och inhandlande av diverse viktiga saker innan det är dags att styra maffiabilen mot Sverige och Tjörn på fredag eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0