Ibland blir jag irriterad på England

I lördags skulle vi köra Emil på kalas på förmiddagen. Vi var ute i löjligt god tid och jag gladdes åt att Emil skulle komma först, inte helt vanligt.

Helt plötsligt är det TVÄRSTOPP på den fyrfiliga vägen. Det som vanligtvis tar fem minuter tog nu 45. Emil blev sist, eller inte riktigt, en kompis hade missat tiden helt och kom än senare med sonen.

Vi satt där i kön och var lagom muntra. Det gick inte alls att förstå varför det var stopp. Mitt på trafikled ligger en väldigt lustigt utformad rondell. Det visade sig att det var vägarbete på motsatta körbanan så de som kom från andra hållet fick svänga runt i rondellen. Ni ska inte tro att de satte upp temporära trafikljus eller så. Nej, väntan blev lång för oss från andra hållet. När vi väl passerat rondellen och trafiken lättar, då kommer den! Vilken? Skylten!!!
"Roadwork in progress, queues likely", hade varit bra att få reda på det innan, då hade man kunnat välja en annan väg.

Engelsk logik finns inte.

Här firar de VM-guld redan, sitt egna! Att de inte vunnit sedan 1966, äsch, det är världsligt!
Här är flaggor och "ompa bompa" som bara den.

Och då blir vår skadeglädje desto större ;-) Själv hejjar jag på Danmark, det e dejligt! Tänk själva, VM-guld till Danmark och firandet med go öl på Ströget, låter ju underbart!

Förresten, föräldrarna på 13-åringarnas hockeymatcher beter sig så illa så det är inte alls förvånande längre att de har huliganproblem. Varenda förälder är ju för tusan en presumtiv huligan. Som ni förstår var det ishockey igår. Cup, Lukas lag kom sist men var jätteduktiga och flera matcher var jämna, de får bara inte in den förbannade pucken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0