En brud för mycket

I dag har varit en sådan där dag. En dag med en helt suveränt uppgjord plan som föll platt. Jag har varit webbredaktör, med tidsskillnaden så får jag gå upp vid halv sex för att hinna jobba nästan två timmar innan två "morgonmuntra" skolgossar ska väckas.
Förutom webberiet, som inte är heltid utslaget över en dag som börjar i ottan och slutar vid fyra, skulle jag skriva på min Dag Albert-artikel. Det började bra, ingressen skrev sig själv i huvudet under hundarnas morgonpromenad. Får jag bara rätta känslan, rätta introt, eller vad man ska kalla det, så brukar resten komma av sig själv. Men jag har inte ens fått introt på papper. Det var föl, akademiryttare, bryggarhästar och massa annat. Kul men inte helt enligt plan.
Vid 12-tiden fick jag dessutom hämta Lukas som slått sig i ögat. Han grät och ögat rann men ett par timmars vila skulle lösa det problemet tänkte jag. Som också tänkte att bara jag hämtat Emil så kan jag skriva artikel någon timma innan det är dags att laga mat, hmmm.

Hämtade Emil som glatt berättade att han nu har två girlfriends. Dels Isabella från tidigare och sedan klassens nya tjej, som han inte kommer ihåg vad hon heter. Jag frågade om man verkligen får ha två samtidigt. "Ja, det får man, man får ha hur många som helst", svarade han kavat. Sedan berättade han att han frågat den nya, som han inte minns namnet på, på rasten om hon ville vara hans girlfriend och hon sa yes. Då var Emils avsikt att tala med Isabella om detta men han hittade henne inte.

Väl hemma igen var det bara att inse att Lukas öga behövde en date med läkare. Så iväg till akuten. Där väntrummet var tomt!! Så det gick fort. Lukas har fått fyra sår på hornhinnan varav ett går in över pupillen. Han fick piratlapp och antibiotika och vi ska på återbesök på onsdag. När vi kom ut igen, rätt nöjda och glada över den effektiva vården och det väldigt trevliga bemötandet av samtlig sjukhuspersonal, drogs mungiporna raskt ner.

Någon förbannad #%@@**## idiot har repat in en fyra fem w på ena dörren på maffiabilen, hur kul är det - INTE!!!!!

Nu ska jag läsa Lynley-boken, äta, kanske ta en öl och se om det där "introt" kanske kommer tillbaka framåt kvällen, det är tveksamt :-(

Kommentarer
Postat av: Ingrid Stenegren Lackfors

Låter änna som det varit lite mycket för dig idag Annika:-( Hoppas på bättre tur imorgon och att du får tillbaka "introt" och kanske i än bättre version:-)

2010-05-17 @ 18:29:49
Postat av: Emma

Åh, vad onödigt! Tyvärr tycks det vara gott om förbannade #%**@ idioter ibland...



Och stackars Lukas! Hoppas att ögat snabbt blir bra och att det inte gör alltför ont.



Kram till er alla, inklusive den lille casanovan!

2010-05-17 @ 21:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0