Mina vackra vänner

När vi flyttade in i det nya huset så var ju vår inneboende Nikki med den första månaden. Och hon lade beslag på badrummet på nedervåningen, ingen av oss vågade riktigt gå in där :-)
Sedan flyttade hon ut och Nikkis toalett blev gästtoalett. Första gästerna var Ulrika och Lotta. Och de kamperade hos oss i flera dagar och de såg så vackra ut hela tiden ;-) Och liksom iordninggjorda - kajal - mascara - håret i ordning, ja ni vet. Nikki var också fixad och snygg alltemellanåt faktiskt, även om man som heltidsarbetande med häst kanske inte lägger eoner av tid på utseendet under veckorna.

Sedan kom storebror Jan Banan med sambo. De är också vackra, det är inte det. Kanske har tidigare gäster varit försynta. För det första Kristina påtalade var att på toaletten finns ingen spegel! Och, det stämmer, det är ett spegelfritt badrum. Så, innan nästa gäster kommer, de är i och för sig vackra i sig själva de också, så får vi gå på spegeljakt.

För den delen har Emil nu talat om för Isabella att han har två tjejer, vi har också kommit på vad hans tjej heter, den andra alltså - Lily.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0