Det svänger

Volvo hade bestämt att Peter skulle bli veckopendlare och att vi skulle ha en övernattningslägenhet här i St Albans. Det kändes som en bra variant för då skulle inte uppbrottet bli så definitivt.

Igår var det dags för löneförhandlingsmöte i Sverige - och vad bidde det då då? Jo hemflytt för hela familjen Grundberg! Känns lite konstigt, sorgligt och samtidigt alldeles helt okej.

Eftersom vi lämnar landet tänkte jag skriva oss i Sverige redan nu så att inte myndighetspapper, bankpapper, csn-räkningar och annat som kommer till fokbokföringsadressen kommer på villovägar.

Gick in på Skatteverkets hemsida och hittade blanketter för flytt inom Sverige och flytt utomlands men inte flytt till Sverige. Ringde verket i fråga som informerade mig om att när vi invandrar i Sverige måste vi gå till ett skattekontor och anmäla oss samt visa upp passen. Precis som alla invandrare måste göra. Att vi har hus osv osv i Sverige och bara varit borta en liten stund spelar ingen roll. Så förbannat omständligt det blev.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0